Kontakta oss

Vaxduk.com finns i Kivik på Österlen och agerar under det juridiska namnet Österlentextil AB (Org: 559436-6691) och är fysiskt placerat i Stärkan Märkesoutlets lokaler i hjärtat av byn.

I mer än 30 år har vi varit verksamma i Sverige med våra vaxdukar och  sydda runda borddukar för vardag och fest. Vi har anpassat oss efter våra kunders behov, med snabba leveranser och låga priser, utan att göra avkall på kvalitet. Vi har stor sortering av acrylatbehandlade textildukar i linne, bomull och polyester. 

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss. En personlig favorit. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment. Från stilrena klassiker till starka karaktärer. Våra vaxdukar finns i en rad varianter för hemmets alla rum.

Vi önskar dig hjärtligt välkomna till vårt företag med synpunkter, förbättringar, önskemål eller kritik, allt som kan göra oss bättre.

Givetvis går det bra att använda formuläret om du har frågor om våra produkter, dukarnas beskaffenheter eller frågor som gäller din order!


  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan